Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Pazar Araştırması


Çek – Türk ortaklığında kurulmuş olan ČeskoTurecko / ÇekTürk olarak, sizlere Çek pazarına girmeden önce Çek Cumhuriyeti için detaylı pazar araştırmanız, sektörünüzle ilgili detaylı sorularınızı profesyonelce cevaplandırma, danışmanlık sağlama; fiyatlandırma-bütçe ve fizibilite çalışmalarınızda destek vermekten, ayrıca Çek Cumhuriyeti için iş planınızı sizlerle birlikte pazara en uygun şekilde oluşturmaktan ve Pazar Araştırması sayesinde sizlerin Çek pazarına başarı ile girmenizi sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz. 

ČeskoTurecko / ÇekTürk ile Çek Cumhuriyeti’nde Pazar Araştırması desteği sağlıyoruz!

Öncelikle Pazar Araştırması nedir ve bir pazara girmeden önce neden gereklidir?

Pazar Araştırması veya Piyasa Araştırması; çeşitli piyasalardaki talep koşulları ve belirli mallara ilişkin satış tahminleri,pazarlama problemlerinin belirlenmesi,yeni pazarlama faaliyetlerin yapılması, ve yeni pazarların geliştirilmesi konularında yürütülen araştırmalara denir.

ČeskoTurecko / ÇekTürk, Çek Cumhuriyeti’nde Piyasa Araştırması, Pazar Araştırması, Fizibilite Çalışmaları, Rekabet Analizi ve diğer tüm sorularınızı yanıtlamak için profesyonel yardım sunmaktadır.

cekturk-marketing-pazarlama-arastirmasi-PAZAR ARAŞTIRMASI ÇekTürk

Endüstri Analizi :

Sektörünüzün gelir ve oyuncu sayısı bakımından ne kadar büyük olduğunu belirlemenizi sağlıyoruz. Bu ilk aşamada belirlemeniz gereken en önemli verilerden biridir. Günün trendlerini takip etmek de pazar araştırmanız ve iş planınız açısından oldukça önemlidir. Size uygun olabilecek yenilikleri ve trendleri (teknolojik, kültürel ve demografik ) araştırıp, en doğru bilgiye ulaşmanızı sağlıyoruz.

Rekabetçi Analiz:

Hangi iş alanında olursanız olun, birçok rakibiniz olduğunu biliyorsunuz. Ama rakipleriniz hakkında ne kadar  bilgi sahibisiniz ? Ulusal ve uluslararası rakipleriniz hakkında ne kadar çok ve doğru bilgi bilirseniz, işinizin temelleri de o kadar sağlam olur . Burada rakiplerinizin analizini yapıp, pazarlama çabalarında kendilerini nasıl farklılaştırdıkları konusunda size yardımcı oluyoruz.

Hedef Pazar Analizi :

Hedef pazarınızı belirleyebilmek iş planınızın en önemli parçalarından biridir. Hedef kitlenizin kimler olduğunu belirlemek ve onlara ne şekilde ulaşabileceğinizi bilmek zorundasınız. Sahip oldukları endişelerin neler olduğunu öğrenmek sizin için bir avantaj olacaktır. En önemlisi de ürünlerinizi nasıl pazarlayacağınız ve bunları nasıl satacağınız.

Çek Cumhuriyeti pazarına girmeden önce fizibilite çalışmalarınızı, detaylı pazar / endüstri / rekabet araştırmalarınızı, fiyatlandırma ve bütçe çalışmalarınızı profesyonelce yürütmekten mutluluk duyuyoruz.

Tüm bu konulardaki talepleriniz için iletişim:
info@cekturk.com
+420775177364

İlginizi Çekebilecek Diğer Hizmetlerimiz:

ticaret_destegi cekturk reklam cekturk fuar cekturk ceviri translate cekturk

ise alim cekturk toplanti_odasi cekturk cekturk-ticaret-lisansi-zivnostensky-list- muhasebe vergi